Klipek

RÓLUNK

Fő tevékenységünk a mozgókép alkotás, de sok ehhez kapcsolódó területen is gyakran tevékenykedünk: grafikai design, fotózás, kiadványok tervezése, illusztrálása. Még gyerekként kerültünk közeli kapcsolatba a filmezéssel, a család videókamerája révén. A 21ORBAN naprakész a vizuális trendek világában, melyet mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy az egyik legkeresettebb filmes-kreatív alkotócsapat az országban. Rendszeres megrendelőink között több, neves előadó és zenész csapat megtalálható.

A mozgókép művészet csúcsának a játékfilmeket tartjuk. Mikor időnk engedi, forgatókönyveket fejlesztünk és film-ötleteken agyalunk. Elkészült filmjeink megfordultak Magyarország legrangosabb filmes fesztiváljain (pl.: 43. Magyar Filmszemle, Göcsej Filmszemle, Pannonfiling), ahol igen előkelő díjakat nyertek (Végső kérdés, Invalidus).

Hosszútávú célunk, hogy a filmgyártásban is elérjük a csúcsot: profitorientált, nézőközpontú, de tartalmas és szórakoztató filmeket szeretnénk készíteni, melyekkel akár külföldi piacokon is megjelenhetünk.

Reméljük felkeltettük érdeklődését és egyszer Önt is ügyfeleink között köszönthetjük!

Üdvözlettel: Orbán Zalán és Orbán Koppány

Ars Poetica
Egyszer. Mindig csak egyszer. Mindig először,mindig utoljára. Nem törvényt keresni. Szabadnak lenni. Nem alkalmazkodni. Elhatározni. Nem megszokás. A váratlan. A kaland. A veszély. A kockázat. A bátorság..... A küszöbön állni. Folytonos átlépésben lenni. Élve meghalni,meghalva élni. Aki ezt elérte,szabad. És ha szabad,belátja,hogy nem érdemes mást,csak a legtöbbet. /Hamvas Béla/
Képek
luxi 28 borito john_dillinger finito 001